MPFM sezonul 5


mireasa10

13055380_208321206218472_2796095642587962972_n

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

911 comentarii

  1. sad angel

     /  sept. 6, 2015 @ 1:05

    Buna. Lavinia se crede superioara si s-a certat cu fetele in masina. Pacat, ca urata nu e. Sunt cateva fete frumusele pe acolo, dar tot Carmen din mpfm 4 ramane preferata si mi-ar placea sa fie si in sezonul asta fete cu bun simt ca ea.

    Răspunde
  2. sad angel

     /  sept. 7, 2015 @ 23:25

    Unele fete mi-au facut o impresie buna, cele care sunt mai linistite, acum sa vad daca o sa prefer o persoana sau mai multe, fiindca deocamdata nu am o preferata. Trebuie sa le descopar caracterul atat lor cat si al baietilor. Pot sa spun ca antipatice mi se par Lavinia si Loredana, care are o uitatura ciudata. Deocamdata dintre fetele care imi plac sunt: Florentina, Liliana, Emilia, Crina si mai sunt cateva, dar nu simt pt nici una ceea ce am simtit pt Carmen din sezonul trecut, de Carmen mi-a placut din prima clipa in care am vazut-o, am sustinut-o de la inceput pana la sfarsitul sederii ei in competitie. Sper sa fie vreo fata din sezonul asta care sa-mi placa macar pe jumatate din cat mi-a placut ea si imi place in continuare. Sper sa aflu vesti despre ea. Despre baietii acestui sezon, ce sa zic? Unii sunt frumosi, altii nu, au adus cinci in platou azi, deci despre ei stiu mai putin decat despre fete. I-au adus pe Emanuel, Eduard, Robert, Marius si Alin.

    Răspunde
  3. sad angel

     /  sept. 8, 2015 @ 0:04

    Sper ca de data asta Carmen si Danut sa fie fericiti si sa se inteleaga, pacat ca nu au ajuns si in finala un cuplu. Acum s-au impacat si sper sa fie fericiti si s-o ia de la zero. Chiar ma gandeam des la Carmen si chiar ma bucur s- stiu fericita si la multi ani de sf Marie ca maine e ziua ei, ca o cheama si Mariana.

    Răspunde
  4. sad angel

     /  sept. 8, 2015 @ 22:55

    Buna.

    Răspunde
  5. sad angel

     /  sept. 8, 2015 @ 23:17

    Sezonul asta a inceput cu mlte conflicte. La fete, Lavinia face pe sefa.

    Răspunde
    • Buna ! Acum ma uit si eu putin la emisiune 😛 inca nu le cunosc pe fete, nici pe mame si nici baietii. 😛 O sa-mi aleg si eu favoritii dupa ce ma edific …

      Răspunde
      • sad angel

         /  sept. 10, 2015 @ 16:11

        Buna. Nici eu nu am ales pe cine o sa sustin, dar dintre fete pot sa spun ca una dintre cele mai cuminti si finute ar fi Florentina, mai imi plac si altele care sunt in banca lor ca si ea, mai imi place si Adriana care ii tine piept Laviniei si care nu se lasa calcata in picioare de ea. Mi-am format niste pareri despre unii si altii, care pe parcur se pot schimba, asta depinzand ft mult si de concurenti, la baieti e mai greu. In sezonul asta, mi se pare mai greu, ca nu e ca in sezonul trecut sa-mi dau seama de la inceput pe cine sustin. In acest sezon pot avea unul sau mai multi favoriti, acum sa vedem.

  6. Fetele deja se cearta pentru votca 😯 unele au vrut , altele nu, au preferat vin sau sampanie :mrgreen: (pentru petrecere). 😛

    Răspunde
  7. Deja a sarit un concurent gardul 😯 😯 😯

    Răspunde

Lasă un comentariu